Sóc l’Elena Crespi i Asensio

Sóc psicòloga i sóc de Torelló. Estic especialitzada en teràpia de parella, sexologia, teràpia familiar i psicologia perinatal.

La meva trajectòria professional

Vaig descobrir la sexologia i la teràpia de parella gràcies a una assignatura de la carrera de psicologia: Psicologia de la Sexualitat. Allà va ser on vaig conèixer l’Hermínia Gomà i el seu Màster en Teràpia Sexual i de Parella (que més tard vaig fer!). Al gener del 2005 vaig començar a treballar a l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella de Barcelona.. Allà va ser on vaig començar a treballar com a psicòloga. Vam inventar-nos el servei de Consulta Jove per poder atendre a persones joves amb dificultats sexuals o problemes de parella. Mica en mica vaig anar ampliant el ventall, treballant amb joves i adults.

Al 2013 va néixer InterPersonal arrel del creixement de l’IESP. Un espai on no només treballàvem en sexologia i teràpia de parella. Vam obrir dues seus, una a Vic i una a Barcelona. Al 2016, després de 3 anys de molta feina, la seu de Vic va tancar les seves portes. L’equip de Vic, però, encoratjat pel bon enteniment i per una il·lusió conjunta vam crear Meràkia. Un canvi d’etapa em va portar a deixar l’IESP i InterPersonal i focalitzar-me a construir Meràkia i a visitar a un nou espai a Barcelona, al carrer Enric Granados.

Després de 3 anys al despatx d’Enric Granados… canvio la meva ubicació a Barcelona per unir-me a un projecte que em fa una il·lusió tremenda: LactApp Clínic. Retrobar-me amb les meves antigues companyes Helena Angel, Mariona Busto i Carlota Portabella és un regal. I compartir espai amb l’Alba Padró, la Laia Aguilar i la Maria Berruezo és una gran responsabilitat. Segur que aprendré molt d’aquesta nova etapa!

Quina formació tinc

Per poder-me especialitzar he cursat diferents màsters i postgraus, com:

  • Màster en Sexologia clínica i salut sexual (UdL)
  • Màster en Teràpia sexual i de parella (UB)
  • Curs d’extensió universitaria en Psicologia Perinatal (URV)
  • Màster en Teràpia familiar. Perspectiva sistèmica i integradora (UdG)
  • Postgrau en Teràpia de parella (UdG)
  • Postgrau en Teràpia breu estratègica (UdG)
  • Postgrau en Psicoteràpia integradora (UdG)

eLena - Crespi - On Treballo - InterPersonal i l'Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella

ON TREBALLO

VIC

Al maig del 2013 vaig venir a la comarca d’Osona per a poder treballar i donar un cop de mà a qui ho necessiti i vulgui que jo l’ajudi. Treballar a prop de casa (jo sóc de Torelló) era tot un repte per mi i m’ha portat grans satisfaccions.

I en aquests 6 anys, he après moltes coses i he conegut a un equip de professionals magnífiques amb qui, dia a dia, treballem plegades, amb ganes i molta il·lusió. En aquest equip estem especialitzades en diferents àrees de la psicologia (teràpia familiar, teràpia de parella, sexologia, psicologia infantil i de l’adolescència i psicoteràpia individual) i de la nutrició.

A l’espai que tenim a Vic, faig consulta clínica i, actualment, només puc atendre els dimarts al matí de 9 a 13 hores.

 

On em podeu trobar:

Meràkia – C/ Pare Gallissà 13 de Vic
Podeu demanar hora de visita al 620 18 30 80 o a info@elenacrespi.com

BARCELONA

Des d’octubre de 2019 em podeu localitzar en un nou espai!

Els dimecres em podreu trobar visitant de les 9 fins a les 15 hores al despatx d’aquest gran equip de professionals a LactApp Clínic! Em sumo a aquest projecte io em fa una il·lusió molt gran!

Un espai acollidor, cèntric i multidisciplinar, per a acompanyar i guiar a aquelles persones que m’ho demanin i que ho necessitin.

 

On em podeu trobar:

LactApp Clínic – C/ València 263, 3-1 de Barcelona (entre Passeig de Gràcia i Pau Claris)
Podeu demanar hora de visita al 620 18 30 80 o a info@elenacrespi.com

Quin preu tenen les visites?

La visita individual costa 65 euros. Si és en parella, 85 euros. Cada sessió de teràpia té una durada de 55 minuts, aproximadament.

Subscriu-te a la newsletters si vols rebre informació de forma periòdica