eLena-Crespi-Habla con ellos de sexualidad

Habla con ellos de sexualidad

Davant els riscos i els desafiaments d’un present cada cop més complex, l’educació sexual de les noves generacions és una preocupació compartida tant pels pares com pels fills. Amb aquest llibre volem oferir una eina nova per abordar aquests temes a casa o entre iguals, amb la vista posada a trencar els estereotips i aconseguir una vida sexual i afectiva sana.

 

Comprar a Planeta libros
Comprar a Amazon
Comprar a la Casa del Llibre

eLena Cresp i- Terapia sexual en pareja

Terapia sexual en pareja

Aquesta guia s’emmarca la teràpia sexual dins del procés terapèutic, tenint en compte el pacient i les seves circumstàncies des d’un punt de vista sistèmic, breu i integrador. S’estableixen els passos per seguir una teràpia sexual depenent de la disfunció i es donen les claus per conèixer al pacient i contextualitzar la teràpia dins d’un enfocament que vagi més enllà de l’assessorament sexològic.

Dirigida principalment als professionals que treballen en el context de la sexologia clínica, l’obra pretén establir les bases d’una sexualitat saludable perquè, tant a nivell professional com a nivell personal, es treballin alguns aspectes que són molt importants per gaudir d’una bona salut sexual, perquè qualsevol lector interessat en el tema pugui reflexionar i aprendre a gaudir d’una millor sexualitat en parella.

Comprar llibre

eLena Crespi - Parlem de sexe a casa i Adolescent el consultori

Parlem de sexe a casa

Guia per a una bona educació sexual i afectiva

L’educació sexual i afectiva s’ha d’entendre com una educació per a la vida. Per això és tan important que els adults sapiguem donar resposta a la curiositat, els dubtes i les inquietuds dels infants i adolescents que tenim a casa.

Elena Crespi, psicòloga i assessora en salut sexual, ens fa reflexionar sobre les nostres actituds i habilitats psicològiques i socials a l’hora de gestionar el coneixement de la sexualitat i tractar el tema amb els fills. Aquí hi trobareu informació sobre els aspectes més rellevants de la sexualitat infantil i adolescent i sobre aquelles qüestions ─homosexualitat, embarassos, estereotips de gènere…─ que hem d’aprendre a abordar sense prejudicis, amb naturalitat i, sobretot, amb molt d’afecte.

Comprar llibre

eLena Crespi - Parlem de sexe a casa i Adolescent el consultori

Adolescents. El consultori

Tot el que no t’atreveixes a preguntar als pares

Quan un adolescent té dubtes o preocupacions sobre temes delicats (sexe, autoestima, aspecte físic…), troba que de vegades els amics estan igual o pitjor… I no sempre s’atreveix a preguntar-ho als pares. Què fa? Doncs s’adreça al consultori d’Adolescents.cat.

“Estic grassa?”, “No sé què sento”, “No m’agrada el meu cos”, “La meva millor amiga està més pel seu nòvio que per mi”, “Inseguretat a tope” “Desanimada, ajudeu-me”, “Molta masturbació”, “Enamorament o obsessió?”, “Bff, problema d’erecció”, “Tinc por de cagar-la amb el meu nòvio”, “Pensarà que sóc una estreta?”, “No m’he liat amb cap noia i els meus amics sí”, “Condó en una felació”…

El consultori es divideix en tres grans, blocs, psicologia, sexualitat i alimentació i està dirigit per psicòlegs experts en joves. Amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i de la Parella, i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Comprar llibre