Skip to content
Menu

eLena Crespi

Sóc l’Elena
Crespi i Asensio

Psicòloga general sanitària
Col. 14736

Sóc psicòloga i sóc de Torelló. Estic especialitzada en teràpia de parella, sexologia, teràpia familiar i psicologia perinatal.

Vic

Meràkia

C. Pare Gallissà, 13
Podeu demanar hora de visita al 620 18 30 80 o a info@elenacrespi.com

Al maig del 2013 vaig venir a la comarca d’Osona per a poder treballar i donar un cop de mà a qui ho necessiti i vulgui que jo l’ajudi. Treballar a prop de casa (jo sóc de Torelló) era tot un repte per mi i m’ha portat grans satisfaccions.

I en aquests 6 anys, he après moltes coses i he conegut a un equip de professionals magnífiques amb qui, dia a dia, treballem plegades, amb ganes i molta il·lusió. En aquest equip estem especialitzades en diferents àrees de la psicologia (teràpia familiar, teràpia de parella, sexologia, psicologia infantil i de l’adolescència i psicoteràpia individual) i de la nutrició.

A l’espai que tenim a Vic, faig consulta clínica i, actualment, només puc atendre els dimarts al matí de 9 a 13 hores.

Barcelona

NUA clinic

C. València, 263, 3-1 (entre Passeig de Gràcia i Pau Claris)
Podeu demanar hora de visita al 620 18 30 80 o a info@elenacrespi.com

Els dimecres em podreu trobar visitant de les 9 fins a les 15 hores al despatx d’aquest gran equip de professionals a NUA clinic! Em sumo a aquest projecte i em fa una il·lusió molt gran!

Un espai acollidor, cèntric i multidisciplinar, per a acompanyar i guiar a aquelles persones que m’ho demanin i que ho necessitin.

La visita individual costa 65 euros.
Si és en parella, 85 euros.
Cada sessió de teràpia té una durada de 55 minuts, aproximadament.

La meva trajectòria professional

Vaig descobrir la sexologia i la teràpia de parella gràcies a una assignatura de la llicenciatura de psicologia: Psicologia de la Sexualitat. Des d’aquell moment vaig tenir clar que volia especialitzar-me en sexualitat i parella. Des del 2005 treballo en aquest àmbit.
 
Al 2016, amb les meves companyes Laia Sala, Carlota Iglesias, Mercè Samsó i Elisabeth Rusiñol, vam construir Meràkia (un espai meravellós que pots trobar a Vic) i al 2019 vaig unir-me a un projecte que em fa una il·lusió tremenda: LactApp Clínic. Retrobar-me amb les meves antigues companyes Helena Angel, Mariona Busto i Carlota Portabella és un regal. Aquest 2022 Lactapp Clinic es transforma i es converteix en Nua Clinic, diferent nom però amb la mateixa tasca i objectiu professionals.
 
Des del principi de la meva trajectòria professional he combinat l’espai més clínic amb la docència i la divulgació a través de mitjans de comunicació, xerrades i llibres. La meva feina queda ben repartida i així m’enriqueix més!
 
Si vols, pots consultar el meu CV.

Quina formació tinc

Per poder-me especialitzar he cursat diferents màsters i postgraus, com:

Màster en Sexologia clínica i salut sexual (UdL)
Màster en Teràpia sexual i de parella (UB)
Curs d’extensió universitaria en Psicologia Perinatal (URV)
Màster en Teràpia familiar. Perspectiva sistèmica i integradora (UdG)
Postgrau en Teràpia de parella (UdG)
Postgrau en Teràpia breu estratègica (UdG)
Postgrau en Psicoteràpia integradora (UdG)