Skip to content
Menu

eLena Crespi

Llibres

M’agrada molt escriure!

Tenir oportunitat d’escriure i publicar un llibre, per mi és un honor fantàstic. El primer llibre que vaig publicar és “Parlem de sexe a casa”  i, de moment, l’últim és “Sortir de mare” .

Parlem de sexe a casa-nova edicio

Parlem de sexe a casa

Guia per una bona educació sexual i efectiva (Nova edició)

L’educació sexoafectiva és una educació per a la vida. Per això és tan important que els adults sapiguem donar resposta a la curiositat, els dubtes i les inquietuds dels infants i adolescents que tenim a casa.

Aquest llibre ens fa reflexionar sobre les nostres actituds i habilitats psicològiques i socials a l’hora de tractar la sexualitat amb els fills. Hi trobareu informació sobre els aspectes més rellevants de la sexualitat infantil i adolescent i sobre aquelles qüestions —homosexualitat, embarassos en adolescents…— que hem d’aprendre a abordar sense prejudicis, amb naturalitat i, sobretot, amb molt d’afecte.

Sortir de mare

Sortir de Mare

Una nova visió sobre la maternitat explicada des de la perspectiva del feminisme i de la diversitat.

«En el dia a dia trobem que maternar i paternar viuen en desequilibri, sobretot si tenim en compte que ens han educat en un model masclista on es dona per fet que tothom és cisheterosexual»”.

Quan la maternitat és a prop i es desperta l’espurna del feminisme, és el moment per conèixer les moltes maneres de gestar, de parir i de criar que hi ha al món, i també de fer molt més divers i ric el nostre imaginari col·lectiu sobre com són les famílies.

Amb Sortir de mare Elena Crespi i Asensio, mare, psicòloga i màster en Teràpia sexual i de parella, aborda el tema de la maternitat i de la paternitat des de la perspectiva feminista, i ens explica tots els processos que s’hi inclouen des d’un enfocament inclusiu i divers.

Un tema universal i de sempre explicat amb molt de respecte i d’una manera oberta, diferent i trencadora.

Habla con ellos

Habla con ellos de sexualidad

Davant els riscos i els desafiaments d’un present cada cop més complex, l’educació sexual de les noves generacions és una preocupació compartida tant pels pares com pels fills. Amb aquest llibre volem oferir una eina nova per abordar aquests temes a casa o entre iguals, amb la vista posada a trencar els estereotips i aconseguir una vida sexual i afectiva sana.
 
Il·lustracions: d’Elisenda Soler
Terapia sexual en pareja

Terapia sexual en pareja

Aquesta guia s’emmarca la teràpia sexual dins del procés terapèutic, tenint en compte el pacient i les seves circumstàncies des d’un punt de vista sistèmic, breu i integrador. S’estableixen els passos per seguir una teràpia sexual depenent de la disfunció i es donen les claus per conèixer al pacient i contextualitzar la teràpia dins d’un enfocament que vagi més enllà de l’assessorament sexològic.

Dirigida principalment als professionals que treballen en el context de la sexologia clínica, l’obra pretén establir les bases d’una sexualitat saludable perquè, tant a nivell professional com a nivell personal, es treballin alguns aspectes que són molt importants per gaudir d’una bona salut sexual, perquè qualsevol lector interessat en el tema pugui reflexionar i aprendre a gaudir d’una millor sexualitat en parella.

El consultori

Adolescents.
El consultori

Tot el que no t’atreveixes a preguntar als pares.

Quan un adolescent té dubtes o preocupacions sobre temes delicats (sexe, autoestima, aspecte físic…), troba que de vegades els amics estan igual o pitjor… I no sempre s’atreveix a preguntar-ho als pares. Què fa? Doncs s’adreça al consultori d’Adolescents.cat.

“Estic grassa?”, “No sé què sento”, “No m’agrada el meu cos”, “La meva millor amiga està més pel seu nòvio que per mi”, “Inseguretat a tope” “Desanimada, ajudeu-me”, “Molta masturbació”, “Enamorament o obsessió?”, “Bff, problema d’erecció”, “Tinc por de cagar-la amb el meu nòvio”, “Pensarà que sóc una estreta?”, “No m’he liat amb cap noia i els meus amics sí”, “Condó en una felació”…

El consultori es divideix en tres grans, blocs, psicologia, sexualitat i alimentació i està dirigit per psicòlegs experts en joves. Amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i de la Parella, i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Parlem de sexe a casa

Parlem de sexe a casa

Guia per a una bona educació sexual i afectiva.L’educació sexual i afectiva s’ha d’entendre com una educació per a la vida. Per això és tan important que els adults sapiguem donar resposta a la curiositat, els dubtes i les inquietuds dels infants i adolescents que tenim a casa. Elena Crespi, psicòloga i assessora en salut sexual, ens fa reflexionar sobre les nostres actituds i habilitats psicològiques i socials a l’hora de gestionar el coneixement de la sexualitat i tractar el tema amb els fills. Aquí hi trobareu informació sobre els aspectes més rellevants de la sexualitat infantil i adolescent i sobre aquelles qüestions –homosexualitat, embarassos, estereotips de gènere…– que hem d’aprendre a abordar sense prejudicis, amb naturalitat i, sobretot, amb molt d’afecte.

Mitjans

La divulgació per a tots els públics m’encanta. És per això que sempre en faig a través de diversos mitjans de comunicació o des de les meves xarxes socials.

He de confessar que sóc una enamorada de la ràdio. És un mitjà que m’apassiona. De fet, vaig començar a fer petites col·laboracions a la ràdio local de Torelló, Ràdio Ona cap allà al 2005.

Aquestes són algunes de les meves intervencions en els diferents mitjans de comunicació: